Thea i kamp

Velkommen til Judoklubb Stord

Er du interessert i begynne trene judo? Klikk her for f vite mer om judo, eller send oss ei melding

Vi holder til p Hystad skule.

Judoklubb Stord er p Facebook. Lik og del sida vr: Judoklubb Stord

Judoklubb Stord har egen portal hos Proffsport AS der alle kan g inn og bestille seg klr med logo. Se utvalget og bestill HER.

Stemne i Haugesund 17. februar

Me vart inviterte til Haugesund p eit lite barnestemne. Der deltok Timian i U13 og Victor, Hvard og Thea i U13. Alle gjekk fine kampar og fekk til mykje av det dei har vd p.
Les meir 18.02.2024

Meld deg inn i Spond-gruppa!

Etter nske fr foreldre og medlemmar, har me ftt oppretta ei gruppa p Spond. Fr no av gr me over til bruka denne for pmelding til stemne, arrangement og dugnad.

Alle medlemmer skal ha ftt ein invitasjon p SMS og epost. Viss du ikkje har ftt, ta kontakt med Kjetil p tlf 90573306.
 31.01.2024

Treningssamling 6.-7. januar

Som start p det nye ret arrangerte me ei intern treningssamling for medlemmane vre. Me har hatt ei kjempefin helg med mykje judo og sosialt samvr.
Les meir 09.01.2024

Trening 2024

Frste trening etter jul er torsdag 4. januar. Treningstidene er som i fjor.

Hald deg oppdatert om komande aktivitetar p terminlista vr.

Me legg bak oss eit r, med mykje aktivitet og fin medlemsvekst, og ser fram til neste sesong.
Ynskjer alle god jul og godt nyttr!

22.12.2023

Juleavslutning 2023

Juleavslutning 2.desember 2023 med en ny vri.

Judo Klubb Stord arrangerte en juleavslutning p Hystad skole lrdag 2.desember.
Les meir 06.12.2023
Eldre nyhende
03.12.2023
Har du lyst begynna p judo?
Me tar inn nye barn i januar.

Nybegynnarpartiet for barn som gr i 1.-4. klasse er kvar torsdag kl 18-19. Frste trening er 4. januar. Akkurat no har me mange ungar i denne aldersgruppa, s her blir det inntaksstopp i februar.
04.11.2023
Hauststemnet i Sandnes
Den strste delegasjonen fr Judoklubb Stord p fleire r deltok p hauststemnet i Sandnes laurdag 4. november.
26.10.2023
Haustens frste gradering
Edvin tok gult belte i dag. Klubben gratulerer med godt gjennomfrt gradering og velfortent ny grad!