Siste planlagde gradering før sommaren
Sponsorar

Velkomen til Judoklubb Stord

Er du interessert i byrja trena judo? Klikk her for f vita meir om judo, eller send oss ei melding

Du kan melda deg inn i klubben via MinIdrett: Innmelding i Judoklubb Stord.

Me held til p Hystad skule.

Judoklubb Stord er p Facebook. Lik og del sida vr: Judoklubb Stord

Judoklubb Stord har eigen portal hos Proffsport AS, der alle kan g inn og bestilla seg klede med logo. Sj utvalet og bestill HER.

Judoavslutning p Hystad skole mandag 10.juni 1800 - 2000

Det var godt oppmte av barn, foreldre og besteforeldre samt trenere/ledere p judoavslutningen fr ferien. Totalt var det 58 som kom.
Les meir 12.06.2024

Aktiv helg for judoklubben

Laurdag 8. juni har Judoklubb Stord hatt det travelt, d me var var p Folk i sentrum p Leirvik samtidig med stemne i Sandnes.
Les meir 09.06.2024

Regionsmeisterskap 13. april

rets regionsmeisterskap vart arrangert i Sandnes, og hadde 107 deltakar inkludert barnestemnet. Stord var representert av 3 ungdom og 5 barn som representerte klubben p ein svrt god mte.
Les meir 19.04.2024

rsmte

Judoklubb Stord hadde rsmte 12. mars. Referatet er lagt ut p Spond.
Les meir 05.04.2024

Stemne i Haugesund 17. februar

Me vart inviterte til Haugesund p eit lite barnestemne. Der deltok Timian i U13 og Victor, Hvard og Thea i U13. Alle gjekk fine kampar og fekk til mykje av det dei har vd p.
Les meir 18.02.2024
Eldre nyhende
31.01.2024
Meld deg inn i Spond-gruppa!
Etter nske fr foreldre og medlemmar, har me ftt oppretta ei gruppa p Spond. Fr no av gr me over til bruka denne for pmelding til stemne, arrangement og dugnad.

Alle medlemmer skal ha ftt ein invitasjon p SMS og epost. Viss du ikkje har ftt, ta kontakt med Kjetil p tlf 90573306.
09.01.2024
Treningssamling 6.-7. januar
Som start p det nye ret arrangerte me ei intern treningssamling for medlemmane vre. Me har hatt ei kjempefin helg med mykje judo og sosialt samvr.
22.12.2023
Trening 2024
Frste trening etter jul er torsdag 4. januar. Treningstidene er som i fjor.

Hald deg oppdatert om komande aktivitetar p terminlista vr.

Me legg bak oss eit r, med mykje aktivitet og fin medlemsvekst, og ser fram til neste sesong.
Ynskjer alle god jul og godt nyttr!