Nøgd bronsevinnar
Klikk p bilete for full storleik

Gi din grasrotandel til JudoKlubb Stord.

Vi har lenge jobba med at vi skal f bedret konomi og skaffe en egen judohall til beste for barn/ungdom og voksne.

Mlet med dette skrivet er informere medlemmer og andre om grasrotandel som Norsk Tipping deler ut. Dette gir ekstra inntekt til klubben.

For hver krone du tipper for, s gr 5 % av dette til laget du sttter uten at det koster deg en krone.

Det du oppnr er sttte det laget du brenner for.

Gjr flgende:

Neste gang du tipper (ta med spillerkortet): Oppgi navnet p klubben som du vil sttte, i dette tilfelle:

Judo Klubb Stord med organisasjonsnummer: 988 338 559, resten ordner seg selv.

NB: Dette gjres kun en gang. Som bekreftelse fr da en kvittering som

viser at du sttter Judo Klubb Stord.

Judo Klubb Stord takker for din sttte til klubben.

Link til grasrotandel Norsk Tipping.

06.12.2023
Juleavslutning 2023

Juleavslutning 2.desember 2023 med en ny vri.

Judo Klubb Stord arrangerte en juleavslutning p Hystad skole lrdag 2.desember.
05.12.2023
Foreldredugnad
Helga 6.-7. desember skal me ha ei lita treningssamling, og d vil me gjerne la barnepartiet f overnatta i gymsalen. Det er bde ei kjekk sosial hending, og ving til dei blir eldre og skal reisa langt for konkurrera.

Dette fr me berre lov til av kommunen dersom me har to vaksne brannvakter, og i tillegg treng me hjelp til matkter og rigging /rydding.

Me har mange flinke trenarar som stiller opp, men dei kan ikkje gjera alt. S meld deg p dugnad her: https://forms.gle/4r6E9pFsiKYnofjY9
03.12.2023
Har du lyst begynna p judo?
Me tar inn nye barn i januar.

Nybegynnarpartiet for barn som gr i 1.-4. klasse er kvar torsdag kl 18-19. Frste trening er 4. januar. Akkurat no har me mange ungar i denne aldersgruppa, s her blir det inntaksstopp i februar.