Nøgd bronsevinnar

Graderingspensum for Judo Klubb Stord.

pn filene nederst p sida for se komplett graderingspensum.

Klikk p bilete for full storleik

Grad-belte-krav
5. mon /kyu, gult belte. Minimum 3mnd sammenhengende trening.

4. mon /kyu, oransj belte. Minimum 1/2 r sammenhengengde trening siden sist gradering.

3. mon /kyu grnt belte. Minimum 1 r sammenhengende trening siden sist gradering.

2. mon /kyu, bltt belte. Minimum 1,5 r sammenhengende trening siden sist gradering.
1. mon /kyu, brunt belte. Minimum 2 rs sammenhengende trening siden sist gradering.

Forklaring:
Mon-grad er for barn opp til og med 13 r. Uten armbend (Kansetsu-Waza) og kvelinger (Shime-Waza). Barn graderer seg to ganger per beltegrad, frst med ei stripe og deretter med to striper. For slik delgradering viser man halve graderingspensumet.
Kyu-grad er for de som har fylt 14, og inkluderer Kansetsu-Waza og Shime-Waza.

Klikk p bilete for full storleik

Pensum gult belte
Kast illustrasjoner til gult belte
Pensum orange belte
Kast illustrasjoner til orange belte
Pensum grnt belte
Kast illustrasjoner til grnt belte
Pensum bltt belte
Kast illustrasjoner til bltt belte
Pensum brunt belte

06.12.2023
Juleavslutning 2023

Juleavslutning 2.desember 2023 med en ny vri.

Judo Klubb Stord arrangerte en juleavslutning p Hystad skole lrdag 2.desember.
05.12.2023
Foreldredugnad
Helga 6.-7. desember skal me ha ei lita treningssamling, og d vil me gjerne la barnepartiet f overnatta i gymsalen. Det er bde ei kjekk sosial hending, og ving til dei blir eldre og skal reisa langt for konkurrera.

Dette fr me berre lov til av kommunen dersom me har to vaksne brannvakter, og i tillegg treng me hjelp til matkter og rigging /rydding.

Me har mange flinke trenarar som stiller opp, men dei kan ikkje gjera alt. S meld deg p dugnad her: https://forms.gle/4r6E9pFsiKYnofjY9
03.12.2023
Har du lyst begynna p judo?
Me tar inn nye barn i januar.

Nybegynnarpartiet for barn som gr i 1.-4. klasse er kvar torsdag kl 18-19. Frste trening er 4. januar. Akkurat no har me mange ungar i denne aldersgruppa, s her blir det inntaksstopp i februar.