Thea i kamp

Har du lyst begynna p judo?

Me tar inn nye barn i januar.

Nybegynnarpartiet for barn som gr i 1.-4. klasse er kvar torsdag kl 18-19. Frste trening er 4. januar. Akkurat no har me mange ungar i denne aldersgruppa, s her blir det inntaksstopp i februar.

For barn fr 10 til 12 r er det trening kvar mndag og torsdag kl 18-19.

Ungdom 13-18 r er velkomne p trening mndag og torsdag kl 19-20. Frste trening er mndag 8. januar.

Me vil ogs gjennomfra ei judosamling for medlemmane vre helga 6.-7. januar. Ein av dagane blir d open dag, slik at nye interesserte kan koma og sj p eller vera med og trena saman med oss.

18.02.2024
Stemne i Haugesund 17. februar
Me vart inviterte til Haugesund p eit lite barnestemne. Der deltok Timian i U13 og Victor, Hvard og Thea i U13. Alle gjekk fine kampar og fekk til mykje av det dei har vd p.
31.01.2024
Meld deg inn i Spond-gruppa!
Etter nske fr foreldre og medlemmar, har me ftt oppretta ei gruppa p Spond. Fr no av gr me over til bruka denne for pmelding til stemne, arrangement og dugnad.

Alle medlemmer skal ha ftt ein invitasjon p SMS og epost. Viss du ikkje har ftt, ta kontakt med Kjetil p tlf 90573306.
09.01.2024
Treningssamling 6.-7. januar
Som start p det nye ret arrangerte me ei intern treningssamling for medlemmane vre. Me har hatt ei kjempefin helg med mykje judo og sosialt samvr.