Sigurd har fått gult belte

Treningssamling 6.-7. januar

Oppstilling fr siste kta

Som start p det nye ret arrangerte me ei intern treningssamling for medlemmane vre. Me har hatt ei kjempefin helg med mykje judo og sosialt samvr.

Tomoe nage
Me starta med to treningskter laurdag ettermiddag. Mellom ktene hadde me matpause med deilig mat som foreldre leverte.

Klar for ei natt p tatami
Barnepartiet fekk overnatta i gymsalen denne gongen, og hadde ein koseleg kveld sjlv om det var litt kaldt. Om kvelden gjekk dei ogs ein liten runde med julebukk, sjlvsagt utkledd som judoutvarar.

God stemning og stor aktivitet p morgonkta
Sundag morgon hadde barnepartiet ei lang kt med mykje leik og litt judo. Her fekk Timian p 11 r prva seg som trenar for frste gong, og me fekk ogs gleda av ha med den engasjerte og dyktige sportssjefen i Norges Judoforbund, Tore Fauske Haugen, som gjestetrenar. Han gjesta klubben heile helga, som oppflging av Kjetil som var p trenarkurs i fjor vinter.

O goshi
Etterp hadde me open dag, med trening for alle vre eigne medlemmar og nokre som kom p besk og hadde lyst prva judo for frste gong. Eit fantastisk arrangement med over 20 barn, nokre ungdommar og dei fleste av klubben sine trenarar p matta samtidig.

Kurt viser kast
Me takkar trenarar, utvarar og dugnadsgjengen for ei fin helg med mykje engasjement og idrettsglede.

Mange glade barn p matta

05.04.2024
rsmte
Judoklubb Stord hadde rsmte 12. mars. Referatet er lagt ut p Spond.
18.02.2024
Stemne i Haugesund 17. februar
Me vart inviterte til Haugesund p eit lite barnestemne. Der deltok Timian i U13 og Victor, Hvard og Thea i U13. Alle gjekk fine kampar og fekk til mykje av det dei har vd p.
31.01.2024
Meld deg inn i Spond-gruppa!
Etter nske fr foreldre og medlemmar, har me ftt oppretta ei gruppa p Spond. Fr no av gr me over til bruka denne for pmelding til stemne, arrangement og dugnad.

Alle medlemmer skal ha ftt ein invitasjon p SMS og epost. Viss du ikkje har ftt, ta kontakt med Kjetil p tlf 90573306.