Sigurd har fått gult belte

Meld deg inn i Spond-gruppa!

Etter nske fr foreldre og medlemmar, har me ftt oppretta ei gruppa p Spond. Fr no av gr me over til bruka denne for pmelding til stemne, arrangement og dugnad.

Alle medlemmer skal ha ftt ein invitasjon p SMS og epost. Viss du ikkje har ftt, ta kontakt med Kjetil p tlf 90573306.

05.04.2024
rsmte
Judoklubb Stord hadde rsmte 12. mars. Referatet er lagt ut p Spond.
18.02.2024
Stemne i Haugesund 17. februar
Me vart inviterte til Haugesund p eit lite barnestemne. Der deltok Timian i U13 og Victor, Hvard og Thea i U13. Alle gjekk fine kampar og fekk til mykje av det dei har vd p.
31.01.2024
Meld deg inn i Spond-gruppa!