Sigurd har fått gult belte

Stemne i Haugesund 17. februar

Velfortente medaljar til alle

Me vart inviterte til Haugesund p eit lite barnestemne. Der deltok Timian i U13 og Victor, Hvard og Thea i U13. Alle gjekk fine kampar og fekk til mykje av det dei har vd p.

Thea i kamp
Judoklubb Stord har ikkje vore p stemne i Haugesund p mange r, s her mtte me mange utvarar som me ikkje har gtt mot p tidlegare stemne. Bde utvarar og foreldre hadde ein flott dag i bomberommet i Lotheparken, og gler oss til neste gong.

Takk til Kurt Nes som stilte opp som lagleiar.

Hvard kastar motstandaren og vinn kampen

05.04.2024
rsmte
Judoklubb Stord hadde rsmte 12. mars. Referatet er lagt ut p Spond.
18.02.2024
Stemne i Haugesund 17. februar
31.01.2024
Meld deg inn i Spond-gruppa!
Etter nske fr foreldre og medlemmar, har me ftt oppretta ei gruppa p Spond. Fr no av gr me over til bruka denne for pmelding til stemne, arrangement og dugnad.

Alle medlemmer skal ha ftt ein invitasjon p SMS og epost. Viss du ikkje har ftt, ta kontakt med Kjetil p tlf 90573306.