Siste planlagde gradering før sommaren
Sponsorar

Har du lyst begynna p judo? Kom p open dag!

Klikk p bilete for full storleik

Kunne du tenkt deg koma i betre form? Lra deg betre kroppskontroll, balanse? Kunne du tenkt deg lra kampsport for sjlvforsvar, mosjon eller konkurranse? Har du lyst leika og vera aktiv med barn, ungdom og vaksne i ein gymsal?

Me har oppstart av hausthalvret med open dag sundag 18. august kl. 12-14. D skal alle vre eigne medlemar trena, og samtidig kan alle som har lyst koma og prva judo for frste gong! Me har draktar som du kan lna.

G gjerne inn p arrangementet vrt p Facebook og inviter venene dine!

Treningstidene vre er elles som fr, kvar mndag og torsdag med oppstart mndag 19. august. Ta kontakt med oss p post@stord.judoklubb.no, tlf 90080838 eller p Messenger, eller ta ein tur innom i treningstida vr og ta ein prat med trenarane vre viss du vil vera med.

03.07.2024
Har du lyst begynna p judo? Kom p open dag!
12.06.2024
Judoavslutning p Hystad skole mandag 10.juni 1800 - 2000
Det var godt oppmte av barn, foreldre og besteforeldre samt trenere/ledere p judoavslutningen fr ferien. Totalt var det 58 som kom.
09.06.2024
Aktiv helg for judoklubben
Laurdag 8. juni har Judoklubb Stord hatt det travelt, d me var var p Folk i sentrum p Leirvik samtidig med stemne i Sandnes.